Tweetalig magazine – Horizon(t)

Met trots presenteren wij Horizon(t), een tweetalig magazine waarin je alles leest over het INTERREG V-project ‘Leren zonder Grenzen’. De initiatieven en samenwerkingsverbanden, die de afgelopen jaren zijn ontstaan, worden toegelicht. In dit magazine schetsen we een beeld van de mogelijkheden die er zijn in de Euregio, zowel voor leren als werken.

Leren zonder Grenzen lanceert magazine HORIZON(t)

Tijdens een online bijeenkomst presenteren de projectleiders van ‘Leren zonder Grenzen’ het gloednieuwe tweetalige magazine ‘HORIZON(t)’. 

 

Terugblik

Vanuit het CIVON in Ulft blikt projectleider Sabine Preuss samen met de projectleider vanuit Duitsland Johaness Reef, voormalig projectleider Stan Buil, projectmanager Silke Kienecker en verschillende videogasten terug op 5 jaar ‘Leren zonder Grenzen’.

 

Speciale videoboodschap en song

Vervolgens overhandigt voorzitter van het college van bestuur van het Graafschap College Mirjam Koster in deze speciale videoboodschap het tweetalige magazine HORIZON(t) aan de voorzitter van het college van bestuur van het ROC van Twente John van de Vegt. Zij draagt hiermee ‘het stokje over’ aan de volgende leadpartner.
Ter afsluiting brengt stand up musician Bart Kiers een speciaal ‘Leren zonder Grenzen’ song ten gehore.