Skip to main content
 

Actueel

Bezoek aan Beauty Messe Düsseldorf

Outline van NL

Eind maart bezochten docenten en studenten van de opleiding schoonheidsverzorging aan het Graafschap College, de Beautybeurs in Düsseldorf. Deze beurs bood een uitgebreide blik op de nieuwste trends en innovaties binnen de schoonheidsbranche. De groep was bijzonder enthousiast om de verschillende stands te verkennen, waar demonstraties te zien waren van de nieuwste schoonheidsbehandelingen en producten. Dit bood niet alleen waardevolle inzichten in de nieuwste technieken, maar ook inspiratie voor zowel de opleiding als voor de toekomstige carrières van de studenten in de schoonheidsverzorging.

Een ander belangrijk onderdeel van het bezoek was de kennismaking met de Duitse collega’s van het Berufskolleg Elly-Heuss-Knapp-Schule uit Düsseldorf. Deze ontmoeting was van belang voor het leggen van de basis voor toekomstige uitwisselingen tussen deze scholen. Tijdens een gezamenlijke lunch hadden was er de gelegenheid om ervaringen uit te wisselen met elkaar en te discussiëren over de verschillen en overeenkomsten in de opleidingen. Dit was niet alleen leerzaam, maar ook een mooie gelegenheid om internationale contacten op te bouwen die in de toekomst waardevol kunnen zijn.

Het bezoek aan de Beautybeurs in Düsseldorf was echt een succes. Iedereen ging husiwaarts met nieuwe kennis, waardevolle contacten en inspirerende ideeën voor de opleiding. De kennismaking met de collega’s van het Berufskolleg Elly-Heuss-Knapp-Schule uit Düsseldorf heeft ervoor gezorgd dat er uitgekeken wordt naar de mogelijkheden die de verdere samenwerking met het Berufskolleg Elly-Heuss-Knapp-Schule gaat bieden!