Skip to main content
 

Alle documenten op een rijtje

Downloads

Heb je een idee voor een uitwisseling of ben je zoek naar een projectpartner over de grens? Vind hier de nodige informatie om verder te komen.

Outline van NL

Op deze pagina vind je allerlei formulieren en downloads. Van een aanvraag voor een uitwisseling tot een zoektocht naar een projectpartner over de grens. Verder delen we hier in de toekomst ook draaiboeken om een activiteit te plannen en informatie over evenementen die hebben plaatsgevonden.

Partnersearch
Bent je in het kader van Euregionale Kenniswerkplaats (EKW) op zoek naar een Duitse projectpartner voor een opleiding in het grensgebied, dan kan dit formulier van dienst zijn. Met de verstrekte informatie benaderen onze Duitse projectpartners scholen in het Duitse grensgebied die aansluiten bij het zoekprofiel. Zoek je meerdere partners, dan graag meerdere formulieren invullen.

LZG1 – Onderwijs partnersearch op maat

Aanvraagformulier EKW activiteit of uitwisseling
Een deelname aan een van de werkplaatsen (EKW’s) of een uitwisselingstraject is een samenwerkingsverband tussen een (of meer) Nederlandse roc’s/vmbo’s en een (of meer) Duitse Berufskolleg met als doel de Nederlands-Duitse samenwerking te bevorderen. De activiteiten zijn vooral gericht op studenten die hun euregionale competenties willen ontwikkelen en moeten (gaan) voldoen aan de volgende eisen:
•     De activiteiten passen enerzijds in het project EKW en anderzijds in het vigerende onderwijsprogramma.
•     Er vinden fysieke en digitale uitwisselingen plaats tussen Duitse en Nederlandse docenten en studenten.

LZG2 – Aanvraagformulier

Meer informatie nodig? Neem contact op.