Skip to main content
 

Kick-off EKW-4

  • 19-09-2023
  • 14:00 - 16:00
Outline van NL

Graag willen wij u van harte uitnodigen voor de eerste bijeenkomst van EKW 4: Pedagogisch, maatschappelijk werk en gezondheidszorg. Gezien de naderende zomervakantie, willen wij u vragen de datum voor de bijeenkomst alvast te noteren in de agenda’s.

Tijdens de bijeenkomst wordt er iets verteld door de projectleaders (ROC van Twente) over Interreg en het EKW-project. Daarnaast is de bijeenkomst bedoeld voor de betrokken partners, docenten, bedrijven en geïnteresseerden (uit Duitsland en Nederland) binnen de thematiek van EKW 4, het uitwisselen van kennis en informatie en voornamelijk het bespreken van de doelen en plannen de komende jaren binnen de EKW. De agenda voor de bijeenkomst ontvangt u te zijner tijd.

Gelieve rekening te houden met eventuele reistijd voor de bijeenkomst, deze zal hoogstwaarschijnlijk fysiek plaatsvinden in de omgeving van Hengelo (ROC van Twente) of Hardenberg (Alfa-college), Nederland. De Save the Date mag verspreid binnen uw netwerk aan geïnteresseerden.

Bij vragen of het doorgeven van beschikbaarheid, kunt u altijd contact opnemen. Alvast bedankt en hopelijk tot ziens op dinsdag 19 september, voor de eerste bijeenkomst van EKW 4!