Skip to main content
 

Actueel

Kick-off EKW Bouw & hout

Aanwezig bij het Berufskolleg für Technik in Ahaus.

Outline van NL

Op woensdag 1 februari vond bij het Berufskolleg für Technik in Ahaus de kick-off plaats van EKW Bouw & hout. Naast het Berufskolleg waren onder andere vertegenwoordigers van Deltion College, Technische Schulen Steinfurt, ROC van Twente en DNL-Contact aanwezig.

Tijdens de kick-off van EKW Bouw & hout werden eerdere projecten in het kader van Interreg V – Leren zonder Grenzen geëvalueerd. Verder wisselden de deelnemers ideeën en mogelijkheden uit die vanuit EKW Bouw & hout georganiseerd kunnen worden. Aan bod kwamen onder meer het Crossingwood project BTA en ROC, project ‘Nachtkastje’ van de Technische Schulen Steinfurt en ROC van Twente, beursbezoeken, excursies naar bedrijven en gezamenlijke scholing op het gebied van nieuwe technieken en materialen.

Ook werden doelen en raamvoorwaarden geformuleerd die verder worden besproken en geconcretiseerd tijdens de volgende bijeenkomst. Die is op woensdag 8 maart in de Gieterij in Hengelo. De dag werd afgesloten met een rondleiding door de houtwerkplaats van het Berufskolleg für Technik.